Uutiset ja ilmoitukset

Kirjasto tarjoaa kevätlukukauden aikana Josku, Melinda (ent. Linda) ja Vaari -tietokantojen sekä Nelli verkkoaineistojen käyttöliittymän koulutusta kaikilla kampuksilla. Koulutuksia tarjotaan verkossa acp -yhteydellä ja kontaktiopetuksina. Koulutuksessa käydään läpi tietokantojen perusasioita. Nyt on mahdollisuus tulla kertaamaan tiedonhakutaitoja tai oppimaan uutta. Koulutuksen kesto verkko-opetuksena on1 tunti ja kontaktiopetuksena 2 tuntia ja paikkana kampusten opetustilat.

Tervetuloa Josku-, Melinda- ja Vaari perustietokantojen opetukseen ke 13.2.2013 klo 10.15 - 11.15. Koulutus toteutetaan Adobe Connect Pro -yhteydellä.
Tapaamme netissä etähuoneessa http//video.uku.fi/uefkirjasto (kirjaudu vieraana ja omalla nimellä). Tarvitset omalle koneellesi toimivan nettiyhteyden ja kuulokkeet tai kaiuttimet - mikrofoni ei ole välttämätön. Voit esittää kysymyksiä opetuksen aikana chat -yhteydellä.

Koulutuksessa haetaan ko. tietokannoista kirjoja ja muuta painettua aineistoa sekä e-kirjoja. Tehdään varauksia, aineistopyyntöjä ja artikkelipyyntöjä.

Ilmoittaudu koulutuksiin osoitteessa https://elomake.uef.fi/lomakkeet/5730/lomake.html

ti 12.2.2013 mennessä.

Tervetuloa!Kevään muut koulutukset:

Josku, Melinda ja Vaari -tietokannat kontaktiopetuksena ke 27.3.13 klo 14-16 ja Nelli ti 5.3.13 Joensuun ja Kuopion kampuksilla
Nelli koulutusta acp -yhteydellä ke 17.4.13
Tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Josku= Itä-Suomen yliopiston kirjaston kokoelmatietokanta
Melinda= Suomen yliopistokirjastojen yhteistietokanta
Vaari= Varastokirjaston tietokanta
Nelli= Itä-Suomen yliopiston kirjaston verkkoaineistojen käyttöliittymä